Barsaive Gyógynövényei - Earthdawn.hu

Barsaive Gyógynövényei

Írta: 
  • Betűméret
Értékelés:
(0 szavazat)

Tartalom

Terminológia

A következő növények leírásaiban néhány szakszó rendszeresen elő fog fordulni. Vedd figyelembe alaposan az Eljárás és Típus kategóriákat. Ezek eléggé drámailag hathatnak, különösen, ha harc közben használják. A példák és egyéb hasznos információk dőlt betűvel lesznek kiemelve.

Eljárás

Legtöbb alkalmazás egy harci kör alatt alkalmazható, mint a permetezés, belsőleg, tinktúra. Más eljárások, mint a füstölő, vagy a sebre illesztés, vagy borogatás több időt vesz igénybe: 10 - Karakter Ügyesség fokozatának köre. A hatás a következő körben fog érvényesülni minden esetben.

Típus

A növény hasznosítható része. A Mesélő opcionális szabályként ellenőrizheti, hogy harc közben megsérült-e a gyógyír. A bogyók, levelek, és szirmok különösen hajlamosak, hogy megrongálódjanak, hacsak nem védik gondosan. Legtöbb fű és ital beéri egy megfelelő fiolával is.

Gyakoriság

Az adott növény Gyakorisága. A Gyakoriság szintje, és a zárójelben szereplő módosító hozzáadásával kapjuk az alap nehézséget, hogy kapható-e egy adag gyógynövény vagy növény.
Az itt leírt módosítót add hozzá a kereskedő Alkudozás fokozatához (egy átlagos kereskedőnek négyes fokozatú Alkudozás képzettsége van, a hozzá tartozó Tulajdonság fokozata pedig ötös), hogy eldöntsd, hogy az adott tárgy elérhető e vagy nem.

- Csökkentsd a nehézséget eggyel (maximum hárommal), minden egyes napért, amiért a vásárló hajlandó várni az áruért

- Csökkentsd a nehézséget eggyel (maximum hárommal), minden +10% Árért, amit a vásárló hajlandó az áron felül megfizetni

Növeld a nehézséget eggyel minden adagért, amit az első után a vásárló meg akar venni.

Súly

Egy adag növény súlya, beleértve a tartályt is, fontban mérve. A fiola milyensége a Típustól függ.

Ár
Egy dózis ára, beleértve a tartóalkalmatosságot is. Throáli ezüstben mérve.
Természetesen ez csak alap, a Mesélő szituációtól és területtől függően módósíthatja.


Előző 1/4 Következő »

Hozzászóláshoz kérünk, hogy regisztrálj a weblapon, vagy jelentkezz be!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.